zaterdag 18 mei 2019

Moederdag canvasje!

Met Jaylinn (2,5 jaar) heb ik samen een moederdag canvas gemaakt.

Neem een klein vierkant canvasje. Kijk even of er al gesso overheen zit, anders even een laagje aanbrengen. Met Jaylinn heb ikd at wel gedaan, kon ze gelijk even kliederen hi hi.

Teken eerst met potlood dun een hartje.
Met modeling pasta light structuur aanbrengen met een template. Op 2 of 3 plaatsen, dit goed drogen met een heattool.

Daarna een kleur sprayinkt aanbrengen en nat sprayen, dan kan je het laten druipen, vond Jaylinn geweldig Doe dit netzo lang totdat je het mooi vind, doe dit ook met de tweede kleur.

Breng dat een flinke laag met Gel medium aan 1 zijde van het hart aan. Toen is Jaylinn aan de slag gegaan met 3D balls. 3 formaten. Ja, hoor heel mijn tafel maar ook de grond onder hi hi. Ze heeft dit zelf aangebracht.
Daarna mocht ze met de kleuren ook wat inkt aanbrengen. We hebben wat gesso en de sprayinkt door elkaar gemengd en ook aangebracht bij de balletjes, blijven ze lekker plakken hih i.






Het rijstpapier heeft ze netjes natgemaakt en gescheurd en aangebracht met Decoupagelijm.
Als laatst heeft ze de vlinders be-inkt met archival en afgedrukt. Daarna heb ik het hart met poscapen zwart en Stabillo all potlood het bewerkt. Jaylinn is er met een vochtige penseel langs gegaan.

Oma mocht er niets meer mee doen. Selda vond hem geweldig en hangt boven haar bed.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam