woensdag 3 februari 2016

BirdsOp een eerder gemaakte achtergrond met Daler Rowney inkt de mooie nieuwe stempels van KiCoStamps.nl verwerkt. Het blijft zo gaaf om weer mooie combi's te maken met nieuwe stempels. Er zijn weer drie nieuwe sheets uitgekomen, zeker de moeite waard om even te klikken op:

Een papiertje gescheurd en onderaan op de kaart gelegd. Langs de gescheurde lijn met een sponsje groene Archival inkt soort heuvels gesponsd. Dit meerdere keren herhaald. Hierna met de Crealies stencil de zon gesponsd. De bloemen (plate 97) en mooie vogels (plate 99) op apart papier gestempeld met StazOn Cactus Green. Ze ingekleurd met posca stift en waterpenceel. Alles uitgeknipt en de bloemen zo opgeplakt dat ze op een lange stengel komen te zitten. De stengel even getekend. Ook de vogels op hun plaats geplakt.
Zo een heerlijk voorjaarsplaatje geworden.

Fijne dag verder, groetjes

Marja

1 opmerking:

  1. Mooi kaart Marja! Zeker met de achtergrond met Daler Rowney. Het natuurlandschap met de heuvels en bloemen is prachtig, net als de zon!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam