maandag 29 mei 2017

Go Discover & Travel Life

Hoi allemaal,Ik heb vandaag weer een art journal spread voor jullie. Deze keer een lekkere zomerse zee spread.
Ik ben begonnen met mijn pagina's in de gesso te zetten. Daarna heb ik wat druppeltjes Daler Rowney her en der aangebracht en flink gesprayed met water. Aangezien de Daler dan ook op mijn craftsheet terechtkomt heb ik mijn pagina's ook nog door die Daler restjes heen gehaald. Dit geheel heb ik goed laten drogen. Nadat de achtergrond droog was heb ik met textuurpasta (sand) en een stencil een zanderige ondergrond gemaakt. Dit heb ik vervolgens een nachtje aan de lucht laten drogen, met dit als resultaat:
Wat een mooi effect geeft de Daler zo toch hè? Na deze achtergrond ben ik de pagina gaan afmaken. Eerst achtergrond stempels erop, daarna schelpen stempelen met versamark en embossen op naturel PaintOn papier. Deze heb ik uitgeknipt en opgeplakt. Ik heb met een metallic 3D pasta (bijvoorbeeld nuvo emellishment mousse) en een stencil nog wat blauwe 3D accentjes gemaakt.
Daarna heb ik de schildpad gestempeld met versamark en wederom geëmbost, alleen nu met een mooie donkergroene, matte embossingpoeder. De schildpad is ingekleurd met Lyrakrijt en twinkling H20's. Nu is het nog een kwestie van uitknippen en opplakken maar!


Om de pagina af te maken heb ik met een grafiet textuurpasta de woorden van een Tim Holtz stencil aangebracht en klaar is de pagina!


Tot de volgende keer maar weer!


Groetjes Daniëlle


Gebruikte stempelsheets:
- Flora en Fauna (1) plate C5
- Flora en Fauna 915) plate 103


Overige materialen:
- Daler Rowney acryl inkt
- water
- textuur pasta sand en grafiet
- PaintOn papier naturel (schelpen) en wit (schildpad)
- Versamark
- embossingpoeder
- 3D pasta (bijvoorbeeld Nuvo embellishment mousse of IZINK 3D)
- diverse stencils
- twinkling H20's
- Lyra aquarelkrijt of Neocolor 2
- waterpenseel
- paletmessen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam