zondag 21 mei 2017

Art Journal spread van Daniëlle

Hallo allemaal,

Vandaag deel ik een art journal spread met jullie die ik maakte voor een art journal swap.
Ik ben begonnen met hier en daar modelling paste door een stencil aan te brengen. Dit goed laten drogen en toen alles droog was heb ik twee kleuren dylusions verf met mijn vingers uitgesmeerd. Op de textuur van de pasta heb ik een felle, andere kleur verf aangebracht zodat de textuur extra op zou vallen. Daarna heb ik met een stempel en gekleurde archival inkt her en der een stempelafdruk gemaakt om de achtergrond meer kleur te geven.

Toen de achtergrond klaar was heb ik de bloemen gestempeld. Beide verschillende bloemen heb ik rechtstreeks op mijn achtergrond gestempeld met archivalinkt zwart. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van maskertape om de bloemen echt op een klein bosje bloemen te laten lijken. Ik heb stengels getekend met posca markers en ook de bloemen zijn ingekleurd met posca markers. Als laatste heb ik nog met een zwarte textuurpasta en een stencil extra textuur aangebracht en ik heb witte verfspatten gemaakt op mijn blad.


Dat was het weer, bedankt voor het meelezen!

Groetjes Daniëlle

Gebruikte materialen:
- Modelling paste
- Texture paste
- Dylusions verf
- diverse stencils
- archival inkt in meerdere kleuren
- Posca markers

Stempels van sheet:
- Flora en Fauna (18) Plate 120
- Flora en Fauna (17) Plate 110

1 opmerking:

  1. Wat een mooie vrolijke zomerse spread Daan! En een goede beschrijving, dank!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam