woensdag 3 juni 2015

Laat het dwarrelen!

Goedemorgen allemaal!

Vandaag weer een kaartje van mijn hand... Die elfjes en sprookjesachtige takken van de nieuwe sheet vind ik zo mooi, daar horen ook sprookjesachtige kleurtjes bij dacht ik! Dus zo heb ik mijn kaart dan ook gemaakt, sprookjesachtig!

Gebruikte materialen:
- Distress Paint in de kleuren: Dried marigold, Worn lipstick, Broken china en Cracked pistachio
- Archival inkt in de kleuren: Jet black en Leaf green
- Maskingtape
- Versamark
- Embossing poeder Tuscany cappuccino star
- Zwarte en witte sharpie
- Twinkling H2O's Sparkling moss
- KiCoStamps stempelsheet plate 75
- KiCoStamps stempelsheet plate 76


Hoe heb ik deze kaart dan gemaakt? De sterrenhemel heb ik gemaakt met Versamark en het embossingpoeder. Daarna heb ik met de vier kleuren distress paint strepen 'gesponst' (gewoon met de dabber) op het papier en daarna dit met veel water goed in elkaar over laten lopen. Na het drogen bekijk ik de kleur altijd even goed, anders doe ik het nog een keer, maar dan met minder water. Goed laten drogen voordat je weer verder gaat! Vervolgens heb ik de sterren afgedaan met een billendoekje zodat je de glitters van het embossingpoeder mooi naar voren ziet komen.
Ik heb het elfje gestempeld met zwarte archivalinkt en daarna het elfje afgeplakt met maskingtape. Hiervoor heb ik het elfje op tape gestempeld en dit uitgeknipt, zodat ik dit weer op het gestempelde elfje kon plakken (maskeren).  Hierna kon ik het gras stempelen, dit heb ik gedaan met groene archivalinkt. Vervolgens kon de tape weer van het elfje af. Doordat het elfje 'gemaskeerd' is, lijkt het nu alsof ze echt in het gras loopt. Als laatste heb ik met de H2O's en de sharpies nog wat accenten aangebracht om het geheel meer tot leven te laten komen.

Voor de tekst heb ik eenzelfde achtergrond gemaakt als voor de kaart. Vervolgens heb ik de tekst gestempeld, losgeknipt en gemat op zwart cardstock. Hierdoor kun je de woorden speels op je kaart plakken. Als allerlaatste heb ik de gehele kaart op zwart cardstock gemat.

Tot de volgende keer!

Groetjes Daniëlle

1 opmerking:

  1. Oooh, wat een mooie kaart Daniëlle!
    Prachtige kleuren, kleurverloop, en de leuke tekst maakt het helemaal af.
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam