dinsdag 13 juni 2017

Don't worry Bee Happy

Hallo allemaal!

Zoals beloofd komt hier de uitleg van de bijtjes art journal pagina.

Ik ben begonnen met gesso op de achtergrond aan te brengen. Daarna heb ik met mijn vingers een kleurtje acrylverf aangebracht. Dit heb ik gedaan door de achtergrond nat te maken en daar de acrylverf over uit te smeren. Om er wat diepte in te brengen heb ik hier en daar wat verf weggehaald met een babydoekje. Vervolgens heb ik wat stukjes boekpapier gescheurd en opgeplakt met gel medium. Ook over het boekpapier heb ik gesso, water en acrylverf aangebracht. Nadat dit droog was, heb ik met een bruin aquarel potlood (in dit geval Derwent Inktense) de stukjes papier omlijnd en dit weer met een waterpenseel bewerkt.

Nadat dit allemaal klaar was heb ik met een stencil en nuvo embellishment mousse structuur aangebracht, in dit geval lijken het stukjes honingraat.Toen heb ik er mijn zelf ontworpen stempels bij gepakt en ben ik gaan stempelen. De grote bijtjes op apart papier, zodat ik ze kon inkleuren en uitknippen. De kleine bijtjes rechtstreeks op de achtergrond, net als de bloem. De tekst heb ik op een apart stukje papier gestempeld en dit weer gemat op zwart papier. Daarna heb ik de tekst, net als de grote bijtjes op de achtergrond geplakt.

Zo zie je maar, geen moeilijke materialen en ook niet heel veel stappen, maar wel een superleuke art journal pagina!


Groetjes Daan

Gebruikte stempelsheet:
- Flora en Fauna (19) Plate 123

Andere materialen:
- Art journal
- Gesso
- DecoArt Americana acrylverf
- Boekpapier
- Aquarelpotlood bruin
- Nuvo embellishment mousse
- Stencil
- Archivalinkt

Om de grote bijtjes in te kleuren:
- kleurpotloden
- twinkling H2O's


2 opmerkingen:

  1. Wat een super mooie pagina met je eigen stempels Daan!
    En een goede uitleg hier, dank je wel!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam