donderdag 2 juni 2016

Loslaten...

Hallo allemaal,

Er zijn weer van die mooie nieuwe stempelsheets uitgekomen van KiCoStamps! Te verkrijgen vanaf de dag van ons jaarfeest op 11 juni aanstaande! Ik persoonlijk word heel blij van de veren op 1 van de nieuwe sheets. Ik ben dan ook als eerste met die sheet aan de slag gegaan!

Ik heb gewerkt met Distress Inkt en water, maar ook met semi-transparant embossingpoeder. Allereerst heb ik een stuk fluweelkarton op maat gesneden. Ik heb daarna 3 kleurtjes Distress Inkt uitgekozen en ben als volgt te werk gegaan: op een klein acrylblokje heb ik wat inkt afgedrukt en hier water op gesprayed. Met het blokje heb ik vervolgens een 'spoor' van Distress Inkt gemaakt op mijn papier. Dit heb ik met alle drie de kleuren gedaan, tot ik tevreden was. Hierna heb ik de kaart goed gedroogd.Toen mijn kaart goed droog was heb ik met zwarte Archival inkt de veer afgedrukt en vervolgens de veer met semi-transparante embossingpoeder (kleur mystical) bestrooid. Het overtollige poeder heb ik afgeschud en getikt in de funneltray (het blauwe opvangbakje voor embossingpoeder) en daarna heb ik mijn veer pas gedroogd met de heattool. Als laatste heb ik met de stempelliniaal de tekst op de kaart gestempeld en de kaart gemat op zwart karton. Het eindresultaat is als volgt:Gebruikte materialen:
- Stempel van plate 108 Flora en Fauna (16)
- Stempel van plate 105 Tekstsheet (23)
- Distress Inkt (twisted citron, carved pumpkin, picked raspberry)
- Acrylblokje
- Stempelliniaal
- Minimister met water
- Fluweelkarton
- Archival inkt Jet Black
- Semi-transparant embossing poeder Mystical
- Funneltray
- Heattool
- Zwart karton

Bedankt voor het meelezen weer en tot de volgende keer!

Groetjes Daniëlle


1 opmerking:

  1. Het idee is zo simpel, maar wat een prachtige uitwerking en flitsende kleuren Daan, heel mooi!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam