vrijdag 18 maart 2016

Blue Blue Sea

Hallo allemaal!

Na echt ruim een week ziek te zijn geweest ben ik dan eindelijk weer een beetje beter! In elk geval goed genoeg om jullie mijn schattige schildpadjeskaart te laten zien die ik gemaakt heb met de nieuwe stempels van KiCoStamps! Deze keer heb ik Color Burst gebruikt, heerlijk spul!

Hoe heb ik deze kaart gemaakt? Ik ben begonnen met het maken van de achtergrond. Ik heb mijn stukje fluweelkarton goed nat gesprayd en heb er toen een beetje Color Burst op gedaan. Vervolgens ben ik met een platte penseel de Color Bust gaan verspreiden zodat ik een mooie zee achtergrond kreeg. De schildpadjes heb ik gestempeld met zwarte archivalinkt en de bubbels met blauwe archivalinkt. De bubbels heb ik met een witte Sharpie nog wat extra accenten gegeven, evenals de oogjes van de schildpadjes. Ik heb met mijn blauwe inktkussen een rand gemaakt rondom de kaart. De tekst heb ik met zwarte archivalinkt gestempeld op kraftkarton en losgeknipt van elkaar. Ook de randjes van de teksten heb ik beïnkt met mijn blauwe stempelkussen. De tekst heb ik vervolgens bevestigd op de kaart en de kaart heb ik gemat op kraftkarton. Dit is het resultaat:


Gebruikte materialen:

- Color Burst kleur turquoise
- Fluweelkarton
- KiCoStamps Stempelsheet Flora en Fauna (1) Plate C5
- KiCoStamps Stempelsheet Flora en Fauna (14) Plate 102
- Archival inkt zwart
- Archival inkt aquamarine
- Kraftkarton
- witte Sharpie

Tot de volgende keer!

Groetjes Daniëlle


4 opmerkingen:

 1. Super leuk onder water Daan!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat je weer beter bent. Ik twijfelde bij een sheet, maar door jou, door jouw prachtige kaart, jouw uitleg, ga ik overstag: direct bestellen💗

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lut, ik reageer een beetje laat, maar wat leuk om te horen zeg! Heel veel plezier ermee!

   Verwijderen
 3. Oohhh wat is hij cute en Lut heeft inderdaad besteld. Ach wat een foutje al niet kan veroorzaken hi hi.

  Hij is super Daniëlle.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam