zondag 25 oktober 2015

Gezichtje 2 van plate AJ8

Heb bij deze werkjes het 2e gezichtje gebruikt van de ArtJournal plate AJ8.

De achtergrond met de prachtige Daler Rowney6 acryl inkt gedruppeld en besprayd met water. Ik vind dit  heerlijke inkt om mee te werken. 
Hierop met Archival Jet Black het gezichtje gestempeld. Wat vlakken verder ingekleurd ook met deze inkt. Aan de achtergrond verder niet veel toegevoegd omda ik deze zo mooi vind.
Linksachter staat er een bruin figuur (in mijn ogen althans) en deze wilde ik zo houden.

De achterrond van deze pagina eveneens met dezelfde inkt gemaakt. Ook het gezichtje op die manier en ook ingekleurd. Heb alleen voor de achtergrond hier verschillende stencils gebruikt. En om het gezichtje heen met zwarte pen de grillige inktvorm gevolgd. Hier omheen dus gesponsd met stencils van TCW.

Tot slot ook hiermee een kaart gemaakt. Voor deze achtergrond eerst met Color Burst en water gewerkt. Hier overheen de inkt gebruikt. Geeft en gaaf effect. Wederom met Archival gestempeld en ingekleurd. De tekst is van Craft Emotions. Dit gemat op okergele en blauwe cardstock.

Fijne zondag
Marja


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam