dinsdag 12 mei 2015

Lach en jaag de wolken weg...

Goedemorgen allemaal!

Weer bijgekomen van de Art Specially? Wij wel. Inmiddels ;-). Wat was het druk en wat was het leuk! Ik vond het in ieder geval super om er een dag bij te mogen zijn als hulp in de stand van KiCo. Voor de mensen die een babbeltje zijn komen maken: superleuk, dankjulliewel voor de gezelligheid! Voor de mensen die mij niet herkend hadden: ik heb ook een hele metamorfose ondergaan! Mijn haar is eraf en veel donkerder. Dus mochten jullie op zoek zijn geweest naar die blonde designer, die heeft haar haar geknipt en geverfd!

Maar goed, alle kletspraatjes weer even op een rijtje. Ik heb een kaart gemaakt met de sponstechniek. Hiervoor heb ik drie kleuren distressinkt gebruikt, sponsjes, archival inkt en KiCo stempels. De kaart is als volgt opgebouwd:

Ik heb een stukje dcp-papier genomen en in het midden heb ik maskertape aangebracht. Vervolgens heb ik de randen langs de maskertape gesponst met de lichtste kleur, namelijk de wild honey. Daarna heb ik Vintage Photo gebruikt en als laatste de kleur Walnut Stain. Als u nog even wilt weten hoe het ook alweer zat met die sponstechniek, raad ik u aan het filmpje van Conny nog eens te kijken.
Na het sponsen heb ik de maskertape weer verwijderd en toen had ik dus een kaart met een mooi wit middenstuk:


Nu kan ik gaan stempelen. Hiervoor heb ik een stempel gebruikt van 'Flora en Dieren plate 52' en de tekst komt van 'Tekstsheet plate 68'. Beide zijn gestempeld met archival inkt. Na een tijdje de kaart te hebben laten drogen heb ik hem gemat op zwart papier.


Dat was het weer voor vandaag, tot de volgende keer!

Groetjes Daniëlle

1 opmerking:

  1. Wat een mooie kaart Daniëlle!
    Mooie gesponste kleuren, mooi strak.
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam