vrijdag 8 januari 2021

KiCoStamps Challenge: Stempelen met acrylverf

 Hallo lieve allemaal!


De allerbeste wensen nog voor het nieuwe jaar. We hebben inmiddels een iets andere opzet voor de challenges dit jaar. Hierover zal Conny jullie vast nog wel informeren.

Vandaag start ik met een projectje dat ik met behulp van de gelliplate gemaakt heb, maar als je die niet hebt kan het ook helemaal prima zonder hoor! Dan stempel je rechtstreeks op je papier. Iets ander resultaat, maar echt niet minder gaaf!

Allereerst heb ik wat kleurtjes verf aangebracht op mijn gelliplate.


Daarna heb ik er een kleinere gelliplate naast gelegd en ben ik gaan stempelen. Stempel in de geverfde gelliplate drukken en weer afdrukken op de 'schone' gelliplate.


De grote gelliplate is dan nu klaar om afdrukken te maken, de kleine heeft nog een laagje verf nodig. Ik kies hiervoor wit of een off-white kleurtje:


Nu kan ik mijn voorgesneden kaartjes op de gelliplate leggen. Goed aandrukken kan eventueel door er met je roller overheen te gaan.


Met deze techniek krijg ik altijd heel verschillende uitkomsten. Daarom leg ik er ook meerdere kaartjes op. Een selectie van de resultaten:


Voor vandaag kies ik hier weer twee kaartjes uit om verder te bewerken. Het eerste wat ik doe is stipjes aanbrengen op beide kaartjes:


Nu vind ik mijn achtergrondjes mooi en ga ze verder bewerken tot kaarten met stempels en stencils met structuurpasta.

Dit is het eindresultaat:


Veel plezier met het uitwerken van deze techniek / uitdaging en tot de volgende keer!!!

Groetjes Daniëlle

Gebruikte materialen:
Gelliplate
Brayer
Acrylverf, meerdere kleuren
Stempels KiCo, getekend door  Marleen
Archival inkt Jet Black
Stencils
Unicorn paste Finnabair
Glacier Paste Nuvo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam