vrijdag 9 september 2016

Snel....... en handig!

Hallo allemaal,

Zooo, dat was een leuke dag voor mij zeg op de Knotsgekke kaartendagen. Erg leuk om een aantal van jullie weer eens te zien en te spreken. Voor vandaag ben ik nog een keertje met de gelliplate aan de slag gegaan. Ik heb namelijk een boekenlegger gemaakt. Ik had er één nodig en dacht, tja dat kan ik natuurlijk makkelijk zelf! Ik heb de volgende materialen gebruikt:


Van al die leuke spulletjes heb ik dus een boekenlegger gemaakt. Ik ben begonnen met het afsnijden van een reep gerecycled kraftkarton. Daar heb ik met de ronde mini gelliplate twee egale groene afdrukken van acrylverf op gemaakt. Vervolgens heb ik de gelliplate schoongemaakt, er neonroze acrylverf op gedaan en een stencil op mijn papier gelegd en wederom mijn gelliplate gestempeld op het papier, waardoor ik mooie roze bloemen op mijn cirkels heb gekregen. Vervolgens heb ik met verschillende kleuren archivalinkt en de stempels van 'Flora en Fauna (17) plate 110 er een mooi geheel van gemaakt. Om mijn boekenlegger af te maken heb ik een randje donkergroene inkt aangebracht.  Ik ben blij, want ik heb een mooie boekenlegger om in mijn boek te leggen!
Tot de volgende keer!

Groetjes Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Wat een gave boekenlegger Daan! Echt super mooi, en vrolijke kleuren, leuk met de nieuwe stempels!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam