woensdag 18 maart 2015

Bubbly Lady door Daniëlle

Hallo allemaal!

Ik ben deze week aan de slag gegaan met plate 58, dat is een stempelsheet met heeeeeeel veel verschillende soorten ogen erop, maar ook met een heel erg mooie bloem en een leuk meisje. Met de ogen heb ik ook wat gemaakt, die kaart komt later deze week op het blog. Vandaag wil ik jullie het meisje laten zien.


Deze vrolijke jongedame heb ik als volgt gemaakt: Ik ben begonnen met het maken van een achtergrond. Hiervoor heb ik het haar van het meisje gebruikt. Dit haar heb ik beïnkt met Versamark, afgedrukt op mijn kaart en bestrooid met embossingpoeder wit. Heattool erop en dit heb ik een aantal keer herhaald, totdat ik tevreden was met de rand van mijn kaart. Vervolgens ben ik met een sponsje en drie kleuren distress inkt gaan sponsen. Doordat de rand met embossingpoeder is gedaan blijf je deze mooi zien. Wederom de heattool erop. Het meisje heb ik gestempeld met zwarte archival inkt en na verhitten met de heattool heb ik wat accenten aangebracht met een witte sharpie. Ook heb ik de lippen van het meisje een lekker kleurtje gegeven. Om diepte te creëren heb ik ook bij de rand wat accenten aangebracht met een zwarte fineliner. De tekst heb ik gestempeld op een stukje papier dat ik op dezelfde manier heb gesponst als de achtergrond. Zowel de tekst als de gehele kaart heb ik eerst gemat op zwart papier en later nog op kraftpapier. Langs de rand van de kaart heb ik nog een lintje aangebracht. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Groetjes Danielle

Gebruikte materialen:

Distress Inkt Spun Sugar
Distress Inkt Picked Raspberry
Distress Inkt Abandoned Coral
Embossingpoeder white
Archival inkt Jet Black
Sharpie White
Fineliner black
Roze marker
Stempelsheet Plate 58 van KiCoStamps
Stempelsheet Plate 12 (tekst) van KiCoStamps

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vrolijke kaart, en wat leuk hoe je de harenbubbels rondom hebt gebruikt!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart.... ik vind de bubbles net is alsof ze in bad zit te genieten... geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Daniëlle leuk dat je de stempels ook voor de rand heb je gebruikt.

  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting our blog. Leaving a comment behind is very much appreciated. See you next time!

Fijn dat je ons blog hebt bekeken en een berichtje voor ons hebt achtergelaten. Dat geeft steeds weer een blij en goed gevoel. Tot ziens tot een volgende keer.

Designteam